Nu. N-am uitat regulile limbii române, acelea care ne cer să nu despărţim în nici un fel prefixul de restul cuvântului. Chiar aşa am vrut să scriu super natural. M-am pliat aşadar tendinţei care l-a ucis pe „foarte”, fiindcă titlul normal ar fi fost foarte natural. Dar la noi nimic nu mai e foarte, totul e super... Mă rog, asta e altă poveste.
Cert este că azi m-am îngrăşat un pic (de la hohotele de râs) când am auzit că spaima Europei, castravetele spaniol, e un produs bio. Carevasăzică să-mi mai spună mie cineva că a mânca legume crescute cu caca de vacă e de la sine înţeles că e mai bine decât să le mânânci pe cele la care s-au folosit îngrăşăminte clasice, dozate corect. E.coli e foarte naturală. E o bacterie super naturală! În plus, nu e simpatic cum pentru fiecare zece voci din mass-media care ne recomandă să mâncăm bio, există doar una care ne sfătuieşte să ne spălăm temeinic legumele şi mâinile?!