Nu mai slăbesc. Doar scriu.

Din păcate, se pare că m-am înţepenit la 114 kile. Indiferent cât de puţin aş mânca, sub greutatea asta nu prea pot să scad. Nu-s în stare  de nimic şi asta mă jenează, fiindcă tare îmi doresc să particip totuşi la concursul acela de scenarii. Iar timp nu prea mai este.

Ca urmare am decis să trec în conservare până pe 1 august. Voi mânca adică 2500 de calorii şi poarte că îmi voi achiziţiona un aparat de făcut sport. Nu ştiu exact ce fel... Nu ştiu dacă nu voi apela totuşi la serviciile unei săli, în care să mă înveţe careva ce e de făcut.

Una peste alta, până pe 31 iulie, cînd e şi ziua mea, m-am hotărât doar să scriu. Fără să mai slăbesc!

4 Responses

  1. Bogdan
    Nu va descurajati! E normal ca dupa ce slabiti o perioada si rezulatatel s vad, sa vina un moment de stationare. E o rezistenta pe a organismului dar vestea buna e ca de obicei nu dureaza mai mulrt de doua saptamani. Deci daca veti continua sa mancati putin in maxim o saptamana ar trebui sa inczepeti sa slabiti iar si chiar cu rezultate spectaculoase. Am trecut si eu prin asta de vreo cateva ori. Succes!
  2. Nu-ti cumpara aparat de sport! N-o sa aiva el ambitie in locul tau! Du-te si alearga! Alearga sau mori! Nu exista cale de mijloc! Si nu-ti reduce mancarea - creierul tau are nevoie de energie...
  3. Sfatul meu pentru dumneavoastra este sa aveti grija la combinatiile de alimente. Carnea cu pastai este o combinatie proasta, deoarece carnea face parte din categoria proteinelor, iar pastastile din categoria carbohidratilor. Este recomandat ca alimentele din cele doua categorii nu nu se mananace impreuna. Ce se intampla: acizii in care ar trebui sa se digere se neutralizeaza si astfel mancarea este digerata foarte greu. De aici, apar efectele adverse, cum ar fi balonarea, gazele. Nedigerandu-se, alimentele se depoziteaza sub forma de grasimi. PS: Sportul este esential intr-o dieta. Si mersul pe jos ajuta foarte mult. Multa bafta!
  4. Hai să trăiești și La Mulți Ani, Danicule! Bănuiesc că te sărbătorești :-) Salutări la tot clanul!

Leave a comment