+350 de grame, - 1 kil

A fost așa: profitând de naturelul meu simțitor și intromisionând în discuție două feluri de roze, realizând că regimul meu hipocaloric mă predispune la efuziuni comportamentale în compania lui Bachus, maestrul păpușar Răzvan Avram a reușit să mă pună într-o situație imposibilă. Trebuie să țin un speech cu tema Eu nu sunt blogger la adunartea bloggerilor de vin, care se va ține la Iași peste două săptămâni. Îmi aduc vag aminte că, târziu în noapte, m-a zgândărit și promisiunea că în sală vor fi prezenți niște studenți la jurnalism.

Una peste alta, anunțul e făcut și, dacă aș da înapoi, unii ar crede că mă tem. Ce se poate întâmpla? În fond, n-oi fi eu blogger, nici divin, nici di vin, nici de vin, dar asta nu înseamnă că nu mă preocupă licoarea cu pricina.

E drept că stresul conceperii unei expuneri deștepte mă îngrașă cu vreo 350 de grame, dar sunt convins că voi slăbi cel puțin un kil. În focul discuțiilor sau sprintând ca un gazeloi de pe Copou în jos, urmărit de o gașcă de bloggeri și/sau studenți indignați. Dacă vedeți deci un semipachiderm fugind pe bulevard, să știți că, așa cum spunea un unchi de-al meu. alcoolismul duce la beție, iar beția la lucruri nesăbuite. Trebuie să o las mai moale cu rozeul. Cred că o să mă apuc de șarbă.

Mai multe detalii despre eveniment puteți citi aici. Impresii, contuzii și mahmureli... peste vreo două săptămâni.

No Comments Yet.

Leave a comment