Doboşismul de azi: ăla cu Lăzăroiu

Moş Nostradamus cu rază scurtă de acţiune, Lăzăroiu pre numele tatălui său uns dregător, loveşte din nou cu un amplu interviu în care spune nişte lucruri mai delicioase decât cârnatul pe fasole. Cică România va fi condusă în 2012 de o coaliţie între stânga şi dreapta, cu maximum, trei componente. Se vede treaba că bietul om e în situaţia muncitorului care, indiferent cum dorea să asambleze piesele furate de la fabrica de biciclete, obţinea tot un pistol. Aşa şi Lăzăroiu! Indiferent cum îşi imaginează viitorul, tot USL îi iese!

Albă ca Zăpada e pe drumul ei. Încet-încet, se trezeste. Poate că mai are nevoie de un şoc pentru a se trezi definitiv, mai zice Lăzăroiu.

Ia să ne aducem noi aminte! Drumul pe care s-a trezit Albă ca Zăpada era cel spre cimitir, fiind ea oleacă moartă din cauză de otravă administrată abuziv. Şi care a fost şocul care a trezit-o? Parcă s-a împiedicat un pitic, de i-a sărit bucăţica de măr din gât! Iată cum lucrurile devin mult mai clare: înţelegem deci că e nevoie de martiriul domnului Boc, pentru ca dreapta aia de români verzi să se trezească. Aleluia!

No Comments Yet.

Leave a comment