Utilizarea site-ului dandobos.ro presupune că utilizatorul este implicit de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

DREPTURI DE AUTOR

Conţinutul site-ului este, în totalitatea lui, proprietatea SC MEDIA-TECH SRL şi, după caz, a altor persoane juridice sau fizice. Copierea şi utilizarea conţinutului fără a obţine în prealabil acordul proprietarului de drept sunt interzise şi ilegale.

UTILIZAREA INFORMAŢIILOR DE NATURĂ PERSONALĂ

SC MEDIA-TECH SRL face toate eforturile ca informaţiile de natură personală furnizate să rămână confidenţiale. În acest scop se folosesc mijloace tehnice adecvate. Cu toate acestea, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantată sută la sută. SC MEDIA-TECH SRL nu răspunde pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenţionată a unor informaţii de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.

RESPONSABILITATE

SC MEDIA-TECH SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora.

OBLIGAȚII ALE UTILIZATORULUI

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, utilizatorul se angajează să respecte legile în vigoare şi să nu desfăşoare activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc. Utilizatorul se angajează să nu modifice, să nu copieze, să nu distribuie, să nu transmită, să nu afişeze, să nu publice, să nu reproduce și să nu creeze produse derivate sau să vândă orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului.

Utilizarea serviciilor site-ului care dau posibilitatea publicării unor opinii personale implică din partea utilizatorului angajamentul de a folosi un limbaj civilizat. Aprecierile rasiste, xenofobe, jignirile la adresa altor cititori, obscenităţile ş.a.m.d. sunt interzise şi atrag în mod automat nepublicarea textului în cauză. Utilizatorul acceptă că publicarea comentariilor nu este instantanee, ci ulterioară unei proceduri de aprobare.

MODIFICĂRI

SC MEDIA-TECH SRL îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate în acest loc şi vor avea efect imediat, iar utilizarea site-ului în continuare înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

LEGISLAŢIA APLICABILĂ

Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.