Subscribe via RSS Feed

DemNet

DemNet este cel mai recent roman SF scris de Dan Doboş. Cartea este începutul unei serii în care meditaţia politică se împleteşte cu extrapolarea celor mai noi tendinţe de dezvoltare ale umanităţii. Pornind de la premisa că suntem probabil penultima generaţie de muritori, romanul propune o analiză îndrăzneaţă asupra modurilor şi a motivaţiilor dezvoltării în continuare a societăţii umane, totul pe fondul unei acţiuni intense.

Cartea este distribuită exclusiv online, prin magazinul din site. Costul cărţii trimise prin colet cu ramburs este de 36 RON cu transport gratuit prin Posta Română.


Romanul are acum si pagină pe facebook. Vă aştept cu păreri şi comentarii.

„La zece ani după ce ne-a oferit Abaţia, Dan Doboş vine cu un nou roman, DemNet, despre care se va vorbi, cu siguranţă, încă vreo zece ani de aici înainte. Este un roman amplu, complex, plin de idei, despre oameni şi despre omenire, un roman ecranizabil, un roman pe care îl văd a fi best-sellerul acestui deceniu. Mă entuziasmez greu, aşa că vă rog să mă credeţi când spun că va fi best-sellerul acestui deceniu.”

Michael Haulică

Acum puteţi citi primele trei capitole ale romanului DemNet. Lectură plăcută!

Share