Subscribe via RSS Feed

Blestemul, plugin-ul și cititorii

 

De o bună bucată de vreme, am o angoasă legată de Blestemul abației, care nu mai e pe nicăieri. Am aflat pe surse, ca un reporter frenetic ce mă aflu, că prietenii de la Millennium Books promit o supriză de proporții în legătură cu întreaga trilogie, dar până una alta am zis să testez și eu varianta seriilor scurte. Așa s-a născut ediția a doua a Blestemului…

Dan Doboș - Blestemul abației Problema e că ar trebui să v-o pot oferi într-o aplicație faină, integrată în blogul ăsta. Deocamdată nu pot, fiindcă nu mă pricep să instalez plugin-uri, așa încât oricare dintre voi dorește un exemplar e poftit să-mi trimită email pe eu@dandobos.ro. Cartea costă 35 de lei, cu tot cu taxele de expediere prin Poșta Română. În cazul în care doriți și Abația infinită, costul celor două cărți este de 65 de lei, cu tot taxele de expediție. Exemplarele vor purta, desigur, și autograful meu.

Share

Tags: , ,

Category: Panseuri şi sefeuri

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. bebe says:

  Buna seara!
  Am trimis acum citeva zile un mail in care ceream un exemplar din “Blestemul abatiei”. Nu stiu daca a ajuns la dumneavoastra.

 2. d.orin says:

  Buna ziua,

  Incerc sa adaug pe site-ul Goodreads si aceasta editie a “Blestemului”, dar nu gasesc pe niciunde detalii ale cartii:
  – editura (Media Tech?)
  – aparitie (an/luna)
  – isbn/isbn13
  – numar de pagini

  Ma puteti ajuta cu aceste informatii?
  Multumesc,

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.